Marengsdrømmer
13. november 2012Aktuelt
Søte og luftige desserter til fredagskvelden.
Marengs er lett å lage; eggehviter og sukker (og kanskje en skvett eddik eller sitronsaft) piskes stivt på kjøkkenmaskinen. Og stekes på lav varme i ovnen.
Det eneste du trenger å huske på er at utstyret må være helt rent, og fritt for fett, ellers vil ikke eggehvitene stives.
Men marengsen kan gjøres litt mer fancy hvis du velger å legge den som lokk på en sitron- og marengspai, bruke den som pynt på muffinsen eller lage kake på den i form av en deilig knasende, seig pavlova.
Her finner du seks oppskrifter med marengs – søtt og godt.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:35
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny