Seks oppskrifter på lørdagspizza

13. november 2012Aktuelt
Skikkelig lørdagskos med deep-pan pizza med kjøttboller og mozzarella. (Foto: Lena Knutli.)
Skikkelig lørdagskos med deep-pan pizza med kjøttboller og mozzarella. (Foto: Lena Knutli.)

Lag noe ekstra godt til TV-kvelden.

Pizza kan være så mangt. Tykke pizzabunner med deilig kraftige kjøttdeigsauser på ekte amerikansk maner eller løvtynne, italienske pizzaer lett overstrødd med mozzarella og tynnskårne skiver med parmaskinke eller salami. Vi har alle vår favoritt.

Har du lyst til å prøve noe nytt, finner du seks oppskrifter på pizza her, som du kanskje ikke har prøvd før.

Lag en variant av deep-pan pizzaen med kjøttboller, mozzarella og parmesan. Dette er skikklig familiekos.

Birkebeinerpizzaen kommer med hvit saus og poteter, her kan du virkelig bli overrasket over nye, spennende smakskombinasjoner.

For en litt sunnere pizza, kan du toppe grov pizzabunn med spekeskinke, spinat og tomat.

Pizzasnurrene er pizza i ny form, disse fyller du med grillpølser, mais, paprika og revet ost.

Løvtynn pizzabunn får du om du bruker tortilla-lomper som bunn, topp den med hva du vil; hva med serranoskinke, oliven og blåmuggost? Eller dadler og bacon?

Pizza uten tomatsaus er også mulig, prøv en hvit pizza med røkelaks og ruccola.

God pizzabaking og buon appetito!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:38


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?