Nå kan du få Godt-magasinet levert hjem på døra

4. mai 2017Aktuelt
GODT-MAGASINET: Nå er mai/juni-nummeret av Godt endelig til salgs i butikkene. Nå kan du i tillegg få et spesialtilbud. Foto: Godt.no
GODT-MAGASINET: Nå er mai/juni-nummeret av Godt endelig til salgs i butikkene. Nå kan du i tillegg få et spesialtilbud. Foto: Godt.no

Og sammen med det får du en 17. mai-sløyfe.

Årets tredje Godt-magasin er nå i salg i butikker og kiosker over hele landet.

Magasinet inneholder åtte sider med oppskrifter til kaker som kan sette en ekstra spiss på 17. mai-feiringen. I tillegg til nyttige grilltips og grilloppskrifter til glede for alle som nå benytter det varme været til å lage maten ute.

Nytt denne gangen er at du kan få magasinet levert rett hjem. Sammen med det vil du få en 17. mai-sløyfe.

Leder for forretningsutvikling i VG avissalg, Morten Wickstrøm, er godt fornøyd med at vi nå ha på plass en løsning for hjem-levering.

- Dette magasinet er et av de beste vi har laget så langt. Likevel hadde vi lyst til å toppe det med å tilby en sløyfe og litt ekstra 17. mai-følelse. For en tid siden gjorde vi en test der leserne kunne kjøpe et morsdagskort sammen med bladet. Det fikk vi mange hyggelige tilbakemeldinger på, forteller Wickstrøm.

Godt er for øvrig ett av fem magasiner som er nominert til prisen for Årets magasin under utdelingen av Årets mediepriser i Bergen neste uke.

Hvor leser du Godt-magasinet? Ta bilde, merk det med #godtmagasin, og post det på Instagram. De beste bildene deler vi kanskje i bladet!

Publisert: 04.05.2017 kl. 16:31


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?