Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Det fineste tilbehøret til grillfesten

10. juni 2022Aktuelt
DUST OG LEKKERT: Lucie Kaas står bak dette delikate serviset som kommer i flere farger.
DUST OG LEKKERT: Lucie Kaas står bak dette delikate serviset som kommer i flere farger.
Foto: Produsentene

Nyt sommeren med en deilig grillfest i hagen, og sommerens fineste tilbehør.

Plutselig ble det knallvarmt, og da frister det med et koselig lag med grillmat og deilig drikke i glasset.

Kanskje er du så heldig at du kan hente litt friske urter og grønnsaker fra kjøkkenhagen slik at du kan supplere med særs kortreist mat til den aller beste grillmaten.

Vi har samlet sammen et knippe av våre favoritter til grillfesten, være seg fine tallerkener, flotte og dekorative serveringsfat, praktisk grillbestikk eller fargerike sølesikre duker.

Disse delikate tallerkenene fra Lucie Kaas er lett gjennomsiktige, og skaper et dust og sommerlig uttrykk på hagebordet.

Dette serveringsfatet er ikke akkurat billig, men noe vi med glede sparer til.

Disse enkle vannglassene fra IKEA er klassiske, enkle å stable i hverandre, og rimelige. Supert for koselig lag i hagen.

En ildfast form er praktisk for å lesse av all den ferdige grillmaten på. I tillegg kan den selvfølgelig brukes senere i stekeovnen.

Grillbestikk med grove tagger er praktisk når biffen skal deles opp. Disse er i tillegg rimelige og tåler oppvaskmaskinen.

Dette morsomme og grønne glassfatet fra Serax er perfekt å servere sjømat fra i sommer.

Se for deg en stor salat med røde og grønne salatblader, litt finsnittet reddik, litt avokado, olje og salt – servert i denne bollen. For en sommerdrøm!

Pynt hagebordet med denne søte duken i lillatoner av lin. Den kommer i flere farger, og skaper nesten et bistropreg.

Denne søte duken er belagt, og kan enkelt tørkes av med en fuktet klut. Søt og sølesikker – vinn-vinn!

Dette fine forkleet av lin er uten knyting, og kommer i flere delikate farger. Det koster litt ekstra, men så tilfører det også det lille ekstra.

Marimekko er en klassiker, og vi falt for fargekombinasjonen grønn og lyserosa på disse serviettene.

Disse koppene har et retro preg, og er supre når solen går ned, teppene hentes fram og kaffen settes på bordet.

Dette fine gryteunderlaget er ekstra lang, og passer bra under for eksempel en ildfast form med ovnsstekte poteter til grillmiddagen.

Vår søsterside Tek.no hadde nylig en stor test av griller til parken, og denne var testvinneren. Perfekt for deg som bor i byen.

Kjøkkentang er et must for hobbykokken. Den er praktisk, enkel å bruke – og du kommer til å bli helt avhengig av den så fort du prøver den.

Sett dette fatet på midten av bordet med noen deilige nypoteter med smør og friske urter, for en skikkelig god sommerfølelse.

Publisert: 10.06.2022 kl. 14:59


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?