Istid: Vi feirer sommeren med iskaffe, limonade og banansplitt

24. juli 2015Aktuelt
GODT MED IS: Salt og søt banasplitt med karamellpopcorn, iskaffe med ekte iskrem og en superfrisk rosa limonade står på menyen denne helgen. Foto: Sara Johannessen/VG
GODT MED IS: Salt og søt banasplitt med karamellpopcorn, iskaffe med ekte iskrem og en superfrisk rosa limonade står på menyen denne helgen. Foto: Sara Johannessen/VG

Kjøl deg ned med sommerens kaldeste fristelser og forfriskende drikker.her får du de beste oppskriftene på iskaldt sommergodt.

Lag din egen limonade med sitron, lime og bringebær, eller komponer en isdessert etter personlige preferanser. Det er fristende å legge til at alt er lov når vi snakker om iskaldt begjær. Selv kan jeg i hvert fall bli skikkelig barnslig når det kommer til desserter, noe den karamelliserte banansplitten med karamellpopcorn er et bevis på. Søtt, søtt og litt salt og jøye meg så godt!

Eller hva med superkombinasjonen sjokolade, kokos og moreller, toppet med «grillet» marshmallows? Og når vi først er i gang kan jeg jo også nevne symfonien vanilje, bringebær, pasjonsfrukt og pikekyss.

For den noe mer sofistikerte kan kanskje en hylleblomst forfriskning eller iskaffe være tingen?

Ingen grunn til å vente til etter middagen med sommerens kaldeste nytelse, selv tar jeg meg gjerne en iskald en til lunsj.

Hva er din favoritt-isdessert? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

Publisert: 24.07.2015 kl. 10:33


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?