Lag dine egne vårruller

13. november 2012Aktuelt
Herlige thailandske vårruller serveres med peanøttsaus eller sursøt chilisaus. (Foto: Knut Snare.)
Herlige thailandske vårruller serveres med peanøttsaus eller sursøt chilisaus. (Foto: Knut Snare.)

Enkelt og supergodt.

Vårruller er godt, og gøy fordi vi kan lage det sammen. Og vi kan fylle dem med akkurat det vi har lyst til – kylling, glassnudler, svinekjøtt eller krabbekjøtt; eller hva sier du til en variant fylt med gruyére, servert med honning og valnøtter.

Her får du oppskrifter på både myke og frityrstekte varianter av vårruller.

Du kan lage myke vårruller fylt med kylling kokt i kokosmelk. Eller tradisjonelle thailandkse vårruller med masse friske grønnsaker og urter.

Vårruller kan også lages med krabbekjøtt eller torskefilet og serveres med sursøt aprikossaus, eller som dessertvariant med frisk frukt og philadelphiakrem med lime.

En annen søt variant får du om du pakker ost i filodeig og servere med valnøtter og honning. Og vegetarvarianten fyller du med glassnudler, løk, gulrot og kål.

Happy rolling!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:43


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?