Avslører bryllupskaken til prinsesse Eugenies bryllup
Følger i Meghan og Harrys fotspor, og dropper den tradisjonelle fruktkaken.
Da Meghan og Harry giftet seg i sitt storslåtte bryllup i mai, fikk de blant annet stor oppmerksomhet for sitt valg av bryllupskake. I motsetning til mange av sine kongelige forgjengere som valgte en tradisjonell fruktkake, gikk prinseparet for en utradisjonell og moderne bryllupskake med smak av sitron og hylleblomst. Kaken deres ble laget av Claire Ptak, som dekorerte kaken med smørkrem og friske blomster.
Nå er det prinsesse Eugenie av York som skal gå ned midtgangen. På fredag gifter hun seg nemlig med sin forlovede Jack Brooksbank, og som seg hør og bør har det britiske kongehuset avslørt hvordan bryllupskaken deres skal være.
Rød høstkake
Som Meghan og Harry dropper også Eugenie og Jack fruktkaken. De har heller valgt å servere en red velvet sjokoladekake. Red velvet er en type sjokoladekake som farges rød og ofte dekoreres med kremostglasur.
Artikkelen fortetter under bildet.
Kaken skal dekoreres med høstelementer, som eføy, og skal lages av kakedesigner Sophie Cabot. Cabot startet kakekarrieren i 2014, og har lært bakekunsten av sin bestemor og mor, skriver kongehuset.
På Instagram skriver bakeren at hun er er overlykkelig og beæret over at hun får lage «noe så spesielt og unikt for dette fantastiske paret».
Publisert: 10.10.2018 kl. 10:51
Oppdatert: 10.10.2018 kl. 15:13
Lag deg en gratis konto