Tilbehør til julematen: Oppskriftene du trenger

20. desember 2019Aktuelt
GOD JUL: Med julemiddagen på bordet kan julefreden senke seg.
GOD JUL: Med julemiddagen på bordet kan julefreden senke seg.
Foto: Stian Broch / VG

Fra klassisk waldorfsalat til kålrabistappe, gjør julemåltidet komplett med deilig tilbehør.

Julen er fylt med tradisjoner, særlig når det kommer til hva som legges på tallerkenen.

Hverken ribba eller pinnekjøttet blir det samme uten tilbehør. Kanskje vil du legge inn en ekstra innsats med hjemmelagde medisterkaker? Eller er du bare på jakt etter en god oppskrift på kålrabistappe til pinnekjøttet?

Her har Godt samlet våre beste oppskrifter på tradisjonelt tilbehør, samt noen friske alternativ og saus til både ribbe og kalkun.

Skal du servere lutefisk i julen, finner du oppskriften på klassisk lutefisk med ertestuing og bacon her. Vil du prøve en ny vri? Prøv lutefisk med sennepssaus.

Klassikerne

Friske innslag

Den gode sausen

Slik lager du waldorfsalat

Slik lager du saus til ribbe

Kjøttfritt til jul? Sjekk ut disse oppskriftene:

Publisert: 20.12.2019 kl. 11:25
Oppdatert: 21.12.2022 kl. 10:45


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?