Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dekk bordet til hageselskap

20. april 2023Aktuelt
LYSERE TIDER: Våren har meldt sin ankomst, og vi ønsker de sosiale kveldene velkommen med åpne armer.
LYSERE TIDER: Våren har meldt sin ankomst, og vi ønsker de sosiale kveldene velkommen med åpne armer.
Foto: Malin Gaden

Det er på tide med sene kvelder ute i hagen, omgitt av god mat og godt besøk. La deg bli inspirert til å dekke bordet og invitere selskapet.

Endelig har sol, varme og lyse kvelder meldt sin forsinkede ankomst, og med det er vi mer enn klare for å finne frem hagemøblene og invitere til et skikkelig hageselskap.

Sterke farger og lekne design er blant årets store trender. Ifølge interiørstylist Tone Kroken leker vi oss mer med interiøret nå.

Imidlertid er keramikk og lintøy tidløse klassikere, som blir utnevnt som favoritter hver vårsesong. Vi har latt oss inspirere av dette, slik at du kan invitere venner og familie til en hyggelig aften, akkompagnert med god mat og stilfull borddekking.

Dype tallerkener

Om det er én ting ethvert middagsselskap trenger, så er det store og dype tallerkener til å lesse maten oppå. Det er også et pluss når tallerkenene er så lekre og stilfulle som disse fra H & M Home.

Iøynefallende karaffel

Denne friske og vårlige karaffelen fra Magnor rommer 1.4 liter. Den fungerer også som en vase, så her kan du enten fange gjestenes oppmerksomhet med en vakker blomsterbukett, eller noe godt å drikke!

Asymmetriske drikkeglass

Disse stilfulle, slanke drikkeglassene er perfekte for alle slags friske drinker.

Fargerike bordbrikker

Tilføy noen fine farger, og beskytt bordet ditt samtidig med disse fine bordbrikkene fra &Klevering.

Elegante vinglass

Det er tiden på året for å nyte hvitvin, og da behøver man verdige hvitvinsglass.

Borløper i lin

Hva er vel våren, om ikke lintøyets tid til å skinne? Piff opp det slitne hagebordet med disse flotte bordløperne i 100 % lin.

Sommerservietter

Man kan ikke slå feil med disse søte serviettene utsmykket med broderte sitroner.

Er du flink til å brodere, så er dette noe du fint kan lage selv ved hjelp av litt gul sytråd og en gammel bomullsduk!

Serviettringer

Nydelige serviettringer i perlemorslakk – for de som ønsker å imponere gjestene.

Fargerike blomster

Hva med å ønske vårens papirblomst-trend hjertelig velkommen med denne skjønne buketten?

Psst! Å lage sine egne papirblomster er faktisk veldig enkelt. Så om du ikke ønsker å kjøpe, hva med å sjekke ut MinMotes trend-oppskrift?

Om du er en av dem som nekter å plassere noe annet enn ekte blomster oppi en vase, så kan du få svaret på hvilke blomster som holder seg fine lengst, her.

Serveringsskål i keramikk

Perler og skjell vil trolig aldri gå av moten. Hva kan vel være bedre enn å servere en salat i en bolle som er like lekker som maten?

Lyslykter i farget glass

Når kvelden inntar er det ingenting som er bedre enn å sitte rundt levende lys. Disse fra H & M er tilgjengelige i tre ulike farger, og holder både telys og stearinlys.

Bokstavelig talt fruktfat

Sterke farger og keramikk ringer våren inn!

Lekne kaffekopper

Hva med å servere en kopp kaffe etter maten i vårens gøyeste krus?

Lyslenke til hage

En lyslenke vil garantert bidra til den koselige stemningen i bakgården eller hagen.

Vil du få flere tips til gode oppskrifter og lese inspirerende saker om mat? Nyeste utgave av magasinet Godt kan bestilles fra vår nettbutikk (fri frakt!)

Publisert: 20.04.2023 kl. 14:22
Oppdatert: 27.04.2023 kl. 10:38


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?