Høstens beste måltid

22. august 2014Aktuelt
Ganske tradisjonelt. Og veldg godt. Stek lammecarreén med timian og hvitløk og servér med ovnsbakte grønnsaker. Foto: Dani Vincek/NTB Scanpix.
Ganske tradisjonelt. Og veldg godt. Stek lammecarreén med timian og hvitløk og servér med ovnsbakte grønnsaker. Foto: Dani Vincek/NTB Scanpix.

Lam er ekstra godt om høsten. Og lammecarré er ekstra godt lammekjøtt.

Er du ute etter å imponere? Da er lammekarré tingen. Lammekarré er mørt, saftig og smakfullt – og ganske dyrt. En skikkelig delikatesse med andre ord. Så bruk litt tid, og masse kjærlighet, når du tilbereder det som kanskje kan bli høstens beste måltid.

Lammekarré med timian serverer du med ovnsbakte grønnsaker med honning og lavendel.

Bli inspirert av det marokkanske kjøkkenet og server couscous til lammekarré med spisskummen, gurkemeie og paprika.

Hvitløksstekte poteter er det perfekte tilbehøret til lammekarré med sennep og rosmarin.

Eller gjør noe litt vilt, og marinér lammecarréen i kaffe.

Publisert: 22.08.2014 kl. 16:07
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:55


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?