Til hovedinnhold

Lam i gryte

Kok gryte med lam og masse gode asiatiske smaker. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)
Kok gryte med lam og masse gode asiatiske smaker. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Fire gode, varmende lammegryter.


Fårikål er den mest tradisjonelle, norske lammegryten. Og vi spiser mye av den nå om høsten.

Men det finnes mange andre måter å tilberede lam i gryte på, og mange kjøkken som gjør det på sin helt egne måte.

Her har vi funnet frem til fire lammegryter med litt annen smak enn fårikål.

Prøv en fransk lammegryte med rødvin og tomatbønner eller en asiatisk variant med kokosmelk.

Den afrikanske varianten lager du med aubergine og kikerter, og til indisk lammegryte bruker du med mandler og mangochutney.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?