Lam i gryte
13. november 2012Aktuelt
Fire gode, varmende lammegryter.
Fårikål er den mest tradisjonelle, norske lammegryten. Og vi spiser mye av den nå om høsten.
Men det finnes mange andre måter å tilberede lam i gryte på, og mange kjøkken som gjør det på sin helt egne måte.
Her har vi funnet frem til fire lammegryter med litt annen smak enn fårikål.
Prøv en fransk lammegryte med rødvin og tomatbønner eller en asiatisk variant med kokosmelk.
Den afrikanske varianten lager du med aubergine og kikerter, og til indisk lammegryte bruker du med mandler og mangochutney.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:04
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny