Lag deilig toast: Avokado-toast og annet godt

17. april 2015Aktuelt
TRENDY: Toast er i vinden som aldri før. Vi viser deg hvordan du tryller fram nydelig toast på 1-2-3. Foto: Sara Johannessen / VG
TRENDY: Toast er i vinden som aldri før. Vi viser deg hvordan du tryller fram nydelig toast på 1-2-3. Foto: Sara Johannessen / VG

Daggammelt brød får en helt ny vår etter en tur i brødristeren.

Mange av oss har blitt ganske så kresne når det kommer til brød. Her i familien kjøper vi brød hver dag og da spiser vi det ferskeste først uansett om det var en god skalk igjen fra gårsdagen. Bortsett fra yngstemann som synes tørr kneip er helt topp - det minner ham om den lykkelige barnehagetiden - er vi andre litt fisefine der altså.

Men etter at vi kjøpte ny brødrister har ingen smuler gått til spille. Ristet brød er jo helt suverent og kan toppes med alt mulig. Gnir du skiven inn med litt hvitløk og drypper over noen dråper god olivenolje så har du jo også en bruschetta, hvis det er navnet som frister mest.

Fra nå av er det helt slutt på kasting av brødrester, og har du litt lyst eller hvitt brød til overs er den gamle klassikeren «arme riddere» virkelig verdt å hente frem igjen. Det er for meg barndomsminner på sitt beste, denne gangen servert med banan og sjokolade.

Slik lager du superdigg toast:

Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG
Foto: Sara Johannessen / VG

Publisert: 17.04.2015 kl. 14:05
Oppdatert: 18.11.2016 kl. 15:47


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?