Lag deilig toast: Avokado-toast og annet godt
Daggammelt brød får en helt ny vår etter en tur i brødristeren.
Mange av oss har blitt ganske så kresne når det kommer til brød. Her i familien kjøper vi brød hver dag og da spiser vi det ferskeste først uansett om det var en god skalk igjen fra gårsdagen. Bortsett fra yngstemann som synes tørr kneip er helt topp - det minner ham om den lykkelige barnehagetiden - er vi andre litt fisefine der altså.
Men etter at vi kjøpte ny brødrister har ingen smuler gått til spille. Ristet brød er jo helt suverent og kan toppes med alt mulig. Gnir du skiven inn med litt hvitløk og drypper over noen dråper god olivenolje så har du jo også en bruschetta, hvis det er navnet som frister mest.
Fra nå av er det helt slutt på kasting av brødrester, og har du litt lyst eller hvitt brød til overs er den gamle klassikeren «arme riddere» virkelig verdt å hente frem igjen. Det er for meg barndomsminner på sitt beste, denne gangen servert med banan og sjokolade.
Slik lager du superdigg toast:
Publisert: 17.04.2015 kl. 14:05
Oppdatert: 18.11.2016 kl. 15:47
Lag deg en gratis konto