Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Skolestart: Matboksene som lyser opp hverdagen

19. august 2022Aktuelt
PRAKTISK: Vi har plukket ut fargerike, søte og praktiske matbokser.
PRAKTISK: Vi har plukket ut fargerike, søte og praktiske matbokser.
Foto: Produsenten
Hanna Haug Røset
Hanna Haug Røset

Hverdagen og matpakken kaller igjen. Spis lunsj med stil med disse smarte og gøyale matboksene.

De fleste er nok ferdige med ferien, på mandag er det skolestart og hverdagen er tilbake – eller like rundt hjørnet – for de aller fleste. Nå er det igjen tid for matpakker til barnehage, skole og arbeid og vi har funnet frem noen matbokser som både er praktiske og pene å se på.

Mangler du inspirasjon til hva du skal fylle matpakken med? Her finner du Lise Finckenhagens beste matpakkebrød og her finner du våre beste matpakketips til uinspirerte foreldre.

Matboksene fra Blafre tåler en støyt og finnes i mange forskjellige farger og med ulike motiver på lokket. Inni er det et stort rom og to mindre som har plass til et lite yoghurtbeger.

En stilren matboks i rustfritt stål med tre ulike rom. Her får du plass til både brødskiver, salat og litt snacks.

En bento-matboks med flere ulike rom holder ulik mat, frukt og snacks atskilt. Det finnes også tilhørende kjøleelement som holder maten friskere lenger.

Denne klassiske matboksen med mummitrollet har et stort rom og lokk med to mindre rom.

Hvem har sagt at matboksen må være firkantet? La denne søte uglen passe på nistepakken. Kommer med matchende drikkeflaske i stål.

Litt ekstra frukt eller grønt, eller noen nøtter, er greit å ha på lur når blodsukkeret begynner å dale utover dagen. Disse smarte silikonlommene fra Stasher kan brukes igjen og igjen, og kan vaskes i oppvaskmaskin.

En mattermos hjelper deg om du vil ha litt variasjon i matpakken. Her er en morsom variant med Pippi på som gjør det lett å sende med varm mat som grøt, suppe eller middagsrester.

Det er ingen hemmelighet at barn tidvis kan ha svært sterke meninger om for eksempel hvordan matboksen skal se ut. Vi er helt sikker på at kombinasjonen rosa, glitter og enhjørning gjør denne til en drømmematboks for flere små!

En litt mer stilren variant passer bedre til større barn eller voksne. Mattermosen kan også brukes til å holde mat kald, enten deg er en frisk salat, kjøleskapsgrøt eller en smoothie bowl.

Publisert: 19.08.2022 kl. 14:18
Oppdatert: 22.08.2022 kl. 10:35


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?