Pharrell Williams åpner restaurant med Top Chef-vinner

22. oktober 2018Aktuelt
SUPERSTJERNE: Pharrell Williams er en av verdens mest kjente rappere, og gjør i disse dager stor suksess som musikkprodusent. Her på en galla i California tidligere i oktober. Foto: Lisa O'connor/AFP
SUPERSTJERNE: Pharrell Williams er en av verdens mest kjente rappere, og gjør i disse dager stor suksess som musikkprodusent. Her på en galla i California tidligere i oktober. Foto: Lisa O'connor/AFP

Neste uke åpner dørene til hiphop-stjernens aller første restaurant i Miami.

Den amerikanske rapperen, låtskriveren og produsenten Pharrell Williams (45) har teamet opp med den franske kjendiskokken Jean Imbert (37), og åpner både restaurant og bar den 1. november, i Miami Design District, ifølge Food and Wine.

Den enorme restauranten skal strekke seg over to etasjer, og serverer både lunsj og middag. På kveldene har restaurantens lounge, Bar Bevy, åpent for drinker og småretter. Der vil de også ha faste innslag med DJ-er og andre musikere.

– Den vakreste restauranten i Miami

– Swan er en kuratert opplevelse fra mine partnere og meg, sier Williams i en uttalelse om restauranten, gjengitt av Food and Wine.

Med seg på laget har duoen også entreprenøren David Grutman, som fra før eier nattklubbene LIV og Story og en rekke andre restauranter. Han forteller at han og Williams har vært venner i en årrekke.

– Han er ikke en som bare kan musikk. Han forstår hvordan mat og underholdning går hånd i hånd, sier Grutman ifølge magasinet.

Tidligere i år fortalte han dessuten til South Florida Business Journal at restauranten kom til å bli «den vakreste i Miami», og trioen lover at restauranten kommer til å bli svært «Instagram-vennlig».

Beklager, denne Instagram-posten er ikke lengre tilgjengelig

Foreløpig hemmelig meny

Restauranten har vært planlagt i over et år, men det var ikke før Williams foreslo å ta med Imbert på laget som sjefkokk at konseptet ble ordentlig utviklet.

Fra før eier Imbert restauranten L'Acajou i Paris, og han har servert noen av de største stjernene i underholdningsbransjen. I 2012 vant han den tredje sesongen av europeiske Top Chef.

Grutman forklarer at de skal holde menyen enkel, og at de ikke vil overdrive med «en million forskjellige sauser». Menyen er foreløpig ukjent, men den skal være inspirert av det moderne amerikanske kjøkken, med et hint av franske og spanske smaker.

Publisert: 22.10.2018 kl. 11:50


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?