Ikke bare blåbær

25. august 2014Aktuelt
Supermat full av antioksidanter – men først og frem knallgode, så egentlig trenger vi ingen annen grunn til å spise masse blåbær. Foto: Brian Jackson/NTB Scanpix.
Supermat full av antioksidanter – men først og frem knallgode, så egentlig trenger vi ingen annen grunn til å spise masse blåbær. Foto: Brian Jackson/NTB Scanpix.

Gjør ekstra sats på søte blåbær med disse dessertoppskriftene.

Blåbær er supermat. De er fulle av antioksidanter, som hjelper oss å holde oss sunne og friske.

Bare blåbær er godt i seg selv. Men ekstra godt blir det selvfølgelig når vi gjør litt mere ut av dem.

Knallgode små terter med vaniljekrem og friske blåbær er ypperlig som dessert til høstmiddagene.

Blåbær med vaniljesaus er en klassiker - en litt avansert variant av dette får du om du lager blåbærmousse og vaniljepannacotta.

Uken blir definitivt en smule søtere om du disker opp med blåbærpannekaker med iskrem til dessert en dag, eller lager en helt enkel sjokoladekrem du topper med hasselnøtter og blåbær.

Publisert: 25.08.2014 kl. 14:42
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:56


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?