«Det beste jeg vet» med Paul «Sweet Paul» Løwe Einlyng
Paul «Sweet Paul» Løwe Einlyng skal ha full norsk julemiddag, selv i Brooklyn. Og kakene, de skal helst være som tante og mormor sine.
I «Det beste jeg vet»»-spalten tar vi en prat med matglade kjendiser, kokker og bloggere. Tidligere har vi intervjuet blant annet «MasterChef»-dommer Kjartan Skjelde og «God Morgen Norges» Wenche Andersen.
Denne uken har vi snakket med Paul «Sweet Paul» Løwe Einlyng - nordmannen som reiste til New York som matstylist, startet en blogg, og endte opp med å bli sjefredaktør for sitt eget magasin.
Selv har han blant annet har blitt skrevet om av FOLK, National Geographic og Jarry Magazine. Magasinet har blant annet blitt solgt i den kjente butikk-kjeden Anthropologie, og bloggen har hatt opptil 200 000 besøkende i måneden, skriver FOLK.
---------------------
Født: Oslo
Fra: Oslo, bor nå i Brooklyn
Sivilstatus: Forlovet
Jobb: Sjefredaktør i Sweet Paul Magazine
----------------------
– Hva spiser du helst på julaften?
– Jeg lager full norsk julemiddag her i Brooklyn. Ribba finner jeg hos en Polsk slakter på Manhattan.
– Og hva foretrekker du som dessert på julaften?
– Jeg baker en kransekake.
– Hvilken julekake er din favoritt?
– Krumkaker. Tante Gunnvor bakte de så tynne at du kunne se gjennom dem, jeg er ikke så god.
– Hvilke julekaker baker du alltid til jul?
– Kransekake, krumkake og mormors pepperkaker.
– Hva er din frokostfavoritt?
– Ha! Jeg spiser det samme til frokost hver dag, tre egg!
– Hva med middag?
– Min «maple syrup grilled»-kylling. Så utrolig god.
– Og favorittdessert?
– Iskrem!
– Hva er ditt favorittgodteri eller snacks?
– Iskrem, jeg kan spise iskrem til hvert måltid.
– Hva er det aller beste du kan få servert?
– James' rekesalat (James er hans forlovede, journ. anm.) . Han er meksikansk, men lager en kjempegod skagen-rekesalat.
– Hva liker du best å servere selv?
– Det meste. Jeg liker ikke at andre bruker kjøkkenet mitt.
– Din favorittingrediens?
– Egg, sitron, olivenolje og maldonsalt.
– Hva har du alltid i kjøleskapet?
– Egg, rødløk, tahini og fløte.
Artikkelen fortsetter under bildet.
– Hvilket redskap klarer du deg ikke uten?
– En skikkelig skarp kniv
– Hvilket redskap trenger man ikke?
– Det meste!
– Hva var det beste du visste da du var liten?
– Iskrem og mormors sjokoladekake.
– Hvor vil du helst reise?
– Asia.
– Hva hører du på når du lager mat?
– Jazz eller «anything from the 80's».
– Hva spiser du helst når du er alene hjemme?
– En enkel kyllingsalat.
– Hva spiser du aldri?
– Aldri si aldri, jeg spiser alt!
– Hvor og hva går du helst ut og spiser?
– Kinesisk, thai eller sushi.
Publisert: 15.12.2017 kl. 16:04
Lag deg en gratis konto