Sommerens «forbausende enkle» hjemmelagde ispinner

2. juni 2017Aktuelt
ISKALDT: Forfriskende ispinner er deilig når sommeren nærmer seg. Her ser du ispinne med yoghurt og solbær, og ispinne med mango og bringebær. Foto: Sara Johannessen/VG
ISKALDT: Forfriskende ispinner er deilig når sommeren nærmer seg. Her ser du ispinne med yoghurt og solbær, og ispinne med mango og bringebær. Foto: Sara Johannessen/VG
AvLise FinckenhagenogSara Johannessen

Lag en gøyal vannmelon-ispinne til brna, og en sprek mojito-ispinne til deg selv.

Klar for en iskald opplevelse? Kjøl deg ned med sommerens kaldeste hjemmelagde fristelser.

Disse ispinnene beviser at det er forbausende enkelt, og ikke minst gøy, å diske opp med varianter du ikke finner i butikkfryseren. Her ligger alt til rett for å komponere en egen pinneis etter egne preferanser.

Det er fristende å legge til at alt er lov når vi snakker om iskaldt begjær. Også grønnsaker (helt sant). Sjekk ut kombinasjonen avokado, agurk, ingefær, spinat og eple. Helsegevinst i hvert slikk, hehe.

Eller gled deg over noe av det beste sommeren har å by på – nemlig søte saftige bær. Prøv rørte jordbær med yoghurt og kokos. For ekstra barnslig lykke kan du dyppe den frosne isen i smeltet hvit sjokolade - helt eller delvis - for så å pøse på med fargerikt kakestrøssel.

Bringebær, mango og lime er en annen nydelig kombo, og det samme kan trygt sies om solbær og yoghurt. Se på oppskriftene som et utgangspunkt og juster både friskhet og sukkermengde etter eget ønske.

Gjenskap en skive vannmelon med most vannmelon, kokosmelk og kiwi. Eller lag en voksenpinne med fryst bringebær- og blåbærmojito.Uansett hvilken variant du går for kan jeg love deg en forfriskende opplevelse. Så da er det bare å lete frem isformene og forberede deg på en deilig sommer!

Merk bildene dine med #godtno, og legg dem på Instagram. De beste bildene republiserer vi!

Publisert: 02.06.2017 kl. 15:53


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?