Til hovedinnhold

Say cheese

13. november 2012Aktuelt
Disk opp med en deilig ostekake med hvit sjokolade. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter/Synøve Dreyer.)
Disk opp med en deilig ostekake med hvit sjokolade. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter/Synøve Dreyer.)

Sjelden for tidlig, men absolutt aldri for sent med en god ostekake.

Ostekaken kan være frisk eller stekt. Og den kan toppes med alt fra pasjonsfrukt til hvit sjokolade. Du kan til og med smaksette fyllet med gresskar eller sitron.

Her får du seks oppskrifter på forskjellige ostekaker; noe for enhver smak.

Prøv en stekt ostekake med pasjonsfrukt, den har en litt mer dessertaktig konsistens. Eller lag en med brente mandler i bunnen, det gir en god kontrast til den myke kremosten.

Gresskar er kanskje noe utradisjonelt i ostekake, men godt blir det og særlig om du smaker bunnen til med kanel. Vil du heller gjøre der helt klassisk, har du bare knust kjeks i bunnen og dekker kaken med et rødt gelélokk.

En drøm av en ostekake lager du med hvit sjokolade, eller med en stekt ostekake med sitrus og mascarpone.

God baking!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:35


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?