Fire eksotiske lørdagsmiddager

Prøv kinesisk chop suey - server med kokt ris og spisepinner. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Prøv kinesisk chop suey - server med kokt ris og spisepinner. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Pia Cecilie Vabro

Gode alternativer til lørdagsbiffen.

Imponer med en middag med nye smaker, vi har funnet frem fire eksotiske middagsretter.

By på kinesisk chop suey med knasende grønnsaker og marinert biffkjøtt. Eller persisk lam mishmishiya med sin helt spesielle krydderkombinasjon.

Tourtiére er en kraftig, kanadisk kjøttpai. Lag den i porsjonsskåler, så blir det ekstra morsomt. Eller lag en tradisjonell beef curry suppe fra Sør-Afrika.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?