Til hovedinnhold

Fire eksotiske lørdagsmiddager

13. november 2012Aktuelt
Prøv kinesisk chop suey - server med kokt ris og spisepinner. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Prøv kinesisk chop suey - server med kokt ris og spisepinner. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)

Gode alternativer til lørdagsbiffen.

Imponer med en middag med nye smaker, vi har funnet frem fire eksotiske middagsretter.

By på kinesisk chop suey med knasende grønnsaker og marinert biffkjøtt. Eller persisk lam mishmishiya med sin helt spesielle krydderkombinasjon.

Tourtiére er en kraftig, kanadisk kjøttpai. Lag den i porsjonsskåler, så blir det ekstra morsomt. Eller lag en tradisjonell beef curry suppe fra Sør-Afrika.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:49


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?