Til hovedinnhold

Smak til med basilikum

Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)

Hjemmelaget pesto er slett ikke vanskelig å lage.


Pesto er en italiensk saus som passer til både kjøtt, sjømat og kylling.

Sausen lages på basilikum, hvitløk, pinjekjerner, parmesan og en god olje og det er helt overkommelig å lage sin egen pesto – alt du trenger er en morter eller stavmikser!

Prøv denne deilige pestoen til en deilig sandwich med spekeskinke og mozzarella, til en pastarett eller til en av oppskriftene nedenfor:

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?