Smak til med basilikum

Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Pia Cecilie Vabro

Hjemmelaget pesto er slett ikke vanskelig å lage.

Pesto er en italiensk saus som passer til både kjøtt, sjømat og kylling.

Sausen lages på basilikum, hvitløk, pinjekjerner, parmesan og en god olje og det er helt overkommelig å lage sin egen pesto – alt du trenger er en morter eller stavmikser!

Prøv denne deilige pestoen til en deilig sandwich med spekeskinke og mozzarella, til en pastarett eller til en av oppskriftene nedenfor:

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?