Ti varmende supper
Supper varmer på regnværsdager.
Tomatsuppe
Kanel setter en elegant liten spiss på vår rødmende røde kosesuppe.
Foto: Kim Nygård.
Gratinert løksuppe
Her forenes tidløs eleganse med billige råvarer.
Foto: Terje Visnes.
Gulrotsuppe med koriander
Dette er en frisk klassiker – enkel, smaksrik og er ferdig på en times tid…
Foto: Kjell A. Olsen.
Kremet fiskesuppe
Bruk den fisken du ønsker – men det er fint å ha både hvit og rød fisk, og det er fint å ha forskjellige smaker og konsistenser.
Foto: Kim Nygård.
Kjøttsuppe med chorizo
Denne suppa er nesten tung som en gryte og den kan lages ferdig i god tid.
Foto: Richard Sagen.
Tyrkisk linsesuppe
Suppen er frisk, mettende, og den har sting.
Foto: Kim Nygård.
Blomkålsuppe
Blomkålen bør kokes lenge for å få nok god blomkålsmak.
Foto: Mari Vold.
Mulligatawnysuppe
Ris er vanlig måte å tykne mulligatawny på, men linser er bedre. Synes vi.
Foto: Vegard Eggen.
Rød fiskesuppe
Krabbeklør, hummer, blåskjell, litt hvitt fiskekjøtt og så peiser vi på med gode ting som gjør suppa rød.
Foto: Vegard Eggen.
Kyllingsuppe
Dette er en variant av thaisuppe.
Foto: Richard Sagen.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Lag deg en gratis konto