Ti varmende supper

13. november 2012Aktuelt
Hjemmelagde supper varmer på en regnværsdag. Foto: Kim Nygård.
Hjemmelagde supper varmer på en regnværsdag. Foto: Kim Nygård.

Supper varmer på regnværsdager.

Tomatsuppe

Kanel setter en elegant liten spiss på vår rødmende røde kosesuppe.

Tomatsuppe.
Tomatsuppe.

Foto: Kim Nygård.

Gratinert løksuppe

Her forenes tidløs eleganse med billige råvarer.

Gratinert løksuppe.
Gratinert løksuppe.

Foto: Terje Visnes.

Gulrotsuppe med koriander

Dette er en frisk klassiker – enkel, smaksrik og er ferdig på en times tid…

Foto: Kjell A. Olsen.

Kremet fiskesuppe

Bruk den fisken du ønsker – men det er fint å ha både hvit og rød fisk, og det er fint å ha forskjellige smaker og konsistenser.

Foto: Kim Nygård.

Kjøttsuppe med chorizo

Denne suppa er nesten tung som en gryte og den kan lages ferdig i god tid.

Kjøttsuppe med chorizo.
Kjøttsuppe med chorizo.

Foto: Richard Sagen.

Tyrkisk linsesuppe

Suppen er frisk, mettende, og den har sting.

Tyrkisk linsesuppe.
Tyrkisk linsesuppe.

Foto: Kim Nygård.

Blomkålsuppe

Blomkålen bør kokes lenge for å få nok god blomkålsmak.

Blomkålsuppe.
Blomkålsuppe.

Foto: Mari Vold.

Mulligatawnysuppe

Ris er vanlig måte å tykne mulligatawny på, men linser er bedre. Synes vi.

Foto: Vegard Eggen.

Rød fiskesuppe

Krabbeklør, hummer, blåskjell, litt hvitt fiskekjøtt og så peiser vi på med gode ting som gjør suppa rød.

Rød fiskesuppe.
Rød fiskesuppe.

Foto: Vegard Eggen.

Kyllingsuppe

Dette er en variant av thaisuppe.

Foto: Richard Sagen.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?