Lise Finckenhagens bringebærspesial: Favorittbæret

21. juni 2019Aktuelt
ROSA OG RÅGODT: De norske bringebærene smaker nydelig i mange forskjellige former – blant annet som syltetøy og ostekake. Foto: Krister Sørbø/VG
ROSA OG RÅGODT: De norske bringebærene smaker nydelig i mange forskjellige former – blant annet som syltetøy og ostekake. Foto: Krister Sørbø/VG
AvLise FinckenhagenogKrister Sørbø (foto)

Deilige oppskrifter der Lises favorittbær, bringebær, er stjernen.

Hvis jeg måtte velge meg et favorittbær, ja, da ville valget falt på bringebær. Så vakre og saftige, fulle av smak og med en herlig balanse mellom det friske og søte.

Når de er på sitt beste om sommeren er det mumsing og lykkefråtsing på menyen, men jeg baker dem gjerne inn med en sitronkrem, eller bare rører de friske bærene sammen med litt sukker. Prøv også hjemmelaget bringebæreddik, som er superenkelt å lage, og har en deilig smak av bringebær som garantert vil pimpe opp sommerens friske salater.

Publisert: 21.06.2019 kl. 14:39


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?