Gumbo, gazpacho eller souvlaki?
13. november 2012Aktuelt
Husmannskost trenger ikke å være kjedelig.
Husmannskost er ofte det beste; dette er jo matretter som har blitt til basert på lokalt tilgjengelige og rimelige råvarer, og med et ønske om å servere noe som var godt til familien.
I Norge tenker vi kanskje mest på kjøttkaker, ertesuppe og flesk med duppe når vi tenker på husmannskost; men hvis vi tar en titt på hva hverdagslig tradisjonsmat er i andre land, kan husmannskost jammen bli ordentlig eksotisk.
Og i dag har vi jo tilgang til nesten alt av råvarer, året rundt, så her er det bare å by på kajunsk gumbo eller gresk souvlaki fra norsk kjøkken:
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:53
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:51
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny