Slik lager du hjemmelaget Bounty-sjokolade
Kombinasjonen av frisk kokossmak og sjokolade slår aldri feil. Gjenskap den verdensberømte sjokoladen hjemme.
Å lage hjemmelagde versjoner av populære sjokolademerker er blitt en favoritt blant matentusiaster som liker søtsaker. Blant verdens mest solgte sjokolader er Bounty, den saftige kokosbaren med sjokotrekk.
Kreative og bakeglade Mari Mushom (17) bak bloggen «Cup and Cake» elsker å teste ut nye sjokoladekombinasjoner. Enten ved å lage nye oppskrifter inspirert av sjokolade, eller ved å gjenskape originalene.
En av favorittsmakene er kokos, derfor forsvinner alltid Bounty-bitene først fra Twist-posen hjemme hos Mari. Løsningen på problemet er å lage hjemmelaget Bounty. Resultatet er farlig godt.
Nedenfor deler hun sin metode med Godt-leserne.
Hjemmelaget Bounty
250 g kokosmasse
400 g kokosmelk (ca. en boks)
100 g melis
300 g sjokolade
50 g Delfiafett
Disse Bounty-sjokoladene bør oppbevares kaldt i en lufttett boks, da holder de seg minst en uke. De kan også fryses ned.
Tips: Bytter du ut melisen med sukrin-melis og sjokoladen med en ekstra mørk type, er dette også perfekt snacks for dem som har et lavkarbo-kosthold.
Del dine matbilder på Godt med #godtno på Instagram, så plukker vi deg til forsiden vår!
Publisert: 22.05.2013 kl. 08:50
Oppdatert: 22.05.2013 kl. 11:34
Lag deg en gratis konto