Til hovedinnhold

Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
By på suppe med pesto, lasagne og helstekt laksefilet denne helgen. (Foto: Kim Holthe/Jonas Haarr Friestad/Eva Brænd.)
By på suppe med pesto, lasagne og helstekt laksefilet denne helgen. (Foto: Kim Holthe/Jonas Haarr Friestad/Eva Brænd.)

Denne helgen koker vi suppe, lager lasagne og helsteker en laksefilet.

Selv om det er april har det strålende vårværet latt vente på seg, så denne fredagen trøster vi oss med en deilig, varmende suppe servert med hjemmelaget pesto. Lørdag foreslår vi lag på lag med lasagne, server gjerne med baguette og en frisk, grønn salat. Søndag kaller på stek – men denne uken i form av fisk; helstekt laksefilet smaker godt med kokte poteter og agurksalat.

Suppe med pesto

Deilig suppe toppet med hjemmelaget grønn pesto.

Suppe med pesto. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)

Lasagne al Forno

Det dreier seg om én av de tidligste varianter av pasta; tynne, flate pastaflak som fylles lagvis og bakes i ovn.

Lasagne al Forno.
Lasagne al Forno.

Lasagne al Forno. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Helstekt laksefilet

En hel laksefilet bakt i ovn er fin mat når det er mange rundt bordet.

Helstekt laksefilet. (Foto: Norsk sjømatråd/Eva Brænd.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?