Helgens meny er klar
Denne helgen koker vi suppe, lager lasagne og helsteker en laksefilet.
Selv om det er april har det strålende vårværet latt vente på seg, så denne fredagen trøster vi oss med en deilig, varmende suppe servert med hjemmelaget pesto. Lørdag foreslår vi lag på lag med lasagne, server gjerne med baguette og en frisk, grønn salat. Søndag kaller på stek – men denne uken i form av fisk; helstekt laksefilet smaker godt med kokte poteter og agurksalat.
Suppe med pesto
Deilig suppe toppet med hjemmelaget grønn pesto.
Suppe med pesto. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)
Lasagne al Forno
Det dreier seg om én av de tidligste varianter av pasta; tynne, flate pastaflak som fylles lagvis og bakes i ovn.
Lasagne al Forno. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)
Helstekt laksefilet
En hel laksefilet bakt i ovn er fin mat når det er mange rundt bordet.
Helstekt laksefilet. (Foto: Norsk sjømatråd/Eva Brænd.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52
Lag deg en gratis konto