Til hovedinnhold

De 10 mest populære dessertene på Godt hittil i 2017

21. september 2017Aktuelt
FAVORITTER: Saftige langpanner og syndige kaker er blant favorittene hittil i år. Foto: Kristine Ilstad/Det søte liv
FAVORITTER: Saftige langpanner og syndige kaker er blant favorittene hittil i år. Foto: Kristine Ilstad/Det søte liv
Sara Berge Holmberg
Sara Berge Holmberg

Dere lesere har talt, disse dessertene liker dere best. 

Vi har tatt et dukk i arkivet og funnet de mest populære dessertoppskriftene på Godt hittil i år. Det er ingen tvil om at dere lesere - og ikke minst vi i redaksjonen - er glade i det søte. Er det én ting vi kan tolke fra denne listen er det at dere liker kake, dere liker tradisjonelle klassikere og dere liker sjokolade og karamell.

Du kan også lese om de ti mest populære rettene hittil i år - både av de søte og salte, eller om de mest populære rettene i 2016.

10. plass: Norges beste svelerøre

Den mest tradisjonelle av de mest populære dessertene hittil i år. Sveler er perfekte til helgebrunchen, søndagskaffen eller til å ta med på tur. Her er Norges beste svelerøre - den samme som du får på Fjord1.

9. plass: Trine Sandbergs beste 17. mai-kake

En kake fylt med alt godt - sjokolade, krem og bær. Denne er laget for 17. mai, men nytes like gjerne hvilken som helst annen dag.

8. plass: «Verdens beste boller»

Det er ingen tvil om alle husholdninger bør være utstyrt med en ordentlig god bolleoppskrift. Kristine Ilstads «Verdens beste boller» er uten tvil en oppskriftsvinner du bør lagre.


7. plass: Kanelboller med salt karamell

Kanelboller er alltid en vinner, og tilsetter du salt karamell er det en uslåelig vinner. Nam!

6. Twixkake med sjokolade og karamell

Twixsjokoladen er en kjent klassiker, og nå kan du også få den i kakeform. Dette er en enkel langpannekake, som gir mange deilige kakebiter - perfekt til søndagskaffen eller som turproviant.

5. Gulrotkake i langpanne med ostekrem

Gulrotkake med ostekrem slår aldri feil, og slår godt an både hos store og små. Denne i langpanne er perfekt for selskap!

4. Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekakeoppskrifter finnes det en hel haug av, men dette er den meste populære her på Godt i år. «Den perfekte sjokoladekake i langpanne» er det originale navnet, virkelig verdt å prøve.

3. Sjokoladekake med salt karamell

Det er ingen overraskelse at denne er på topp tre. Om ikke sjokoladekaken var nok i seg selv, er denne også dekket med deilig, salt karamell. En uslåelig kombinasjon!

2. Kladdkake med sjokoladefudgeglasur

En kraftig og klebrig sjokoladekake som er toppet med en deilig sjokoladefudge. Som Kristine Ilstad, som står bak kaken, så fint sier: – Dette er en kake for livsnytere.

1. Kokosbollekake

Og kaken som er blitt årets favoritt (hittil) er den uslåelige kokosbollekaken. Liker du kokosboller liker du definitivt denne - kombinasjonen av kokos og sjokolade går som hånd i hanske.

Publisert: 21.09.2017 kl. 15:01


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?