50 shades of Cake: Her er Christian Grey - som kake

17. februar 2015Aktuelt
KJEKKAS: Hvilken er ekte - mannen til høyre eller venstre? Begge var i hvert fall på The Graham Norton Show denne uken. Foto: Afp/Rose Dummer
KJEKKAS: Hvilken er ekte - mannen til høyre eller venstre? Begge var i hvert fall på The Graham Norton Show denne uken. Foto: Afp/Rose Dummer

En engelsk baker imponerer med en kake av «50 shades of Grey»-kjekkasen i full størrelse.

På filmfronten har de siste ukene vært preget av Ana, Christian, pisker og tau. Den 13. februar var det nemlig endelig(?) premiere på den mye omtalte filmen «50 shades of Grey», basert på boken med samme navn av E. L. James.

Boken har solgt over 100 millioner eksemplarer verden over, og har fått ekstremt mye plass i media. Jamfør denne artikkelen, om en enorm kake formet som en av bokens hovedpersoner - Christian Grey.

Kaken er bakt av Rose Drummer, bak selskapet Rosie Cake Diva. Det skal ha tatt mellom to og tre uker å lage kaken for et team på fire personer, og den skal blant annet inneholde 340 egg 25 kilo mel, ifølge Daily Mail.

- Kaken er laget av en genoise-bunn (italiensk sukkerbrød, red. anm.) som er dekket av hvit sjokoladeganache og sukkerfondant med sjokolade. Sjokoladeganachen er med på å bevare kakens form før vi dekker den med fondant - i tillegg til at det smaker nydelig, sier Drummer til Godt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BARIS: Rose Drummer har bakt to varianter av Christian Grey: Én i baris, og én i dress. Hvilken hadde du spist? Foto: Daniel Graves Photography 2014
BARIS: Rose Drummer har bakt to varianter av Christian Grey: Én i baris, og én i dress. Hvilken hadde du spist? Foto: Daniel Graves Photography 2014

Spist av Dornan

Kake-Christian har nå blitt omtalt av blant annet Fox News og People, i tillegg til at den har figurert på det svært populære britiske talkshowet The Graham Norton Show. Her ble den servert til selveste Jamie Dornan, som spiller nettopp Christian Grey i filmen.

Se video av møtet mellom Kaken og Mannen nederst i artikkelen.

Selv om kaken egentlig ikke skulle forestille skuespiller Jamie Dornan, men Drummers egen versjon av Christian Grey, syntes hun det var fantastisk å se filmstjernen ta en bit av «sin egen» sixpack.

- Det føltes helt utrolig, særlig siden han likte den så godt. Det var ganske spesielt at skuespilleren som spiller [Christian Grey] faktisk tok første smakebit av kaken, sier mesterbakeren.

Konkurranse-kake

Hvis du synes det virker litt spesielt å bake en to meter høy kake av en karakter fra en bok, kan du ta det med ro. Kaken skulle opprinnelig være med i en stor bakekonkurranse, der teamet stiller opp med et stort spiselig «Red Room» - altså en kakevariant av Christian Greys BDSM-rom.

- Vi har allerede en ferdig Ana-kake (Steele, hovedpersonen i «50 shades of Grey», red. anm.) man kan se gjennom noen snedige kikkehull i veggene på vårt Red Room. Kaken er dekorert med spiselige blonder som ser helt ekte ut, forteller Dummer.

Se videoen av Christian Grey x 2 under:

Publisert: 17.02.2015 kl. 15:44


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?