Erlend Elias: Det beste og verste han spiste på «Farmen Kjendis»
Stylisten vet akkurat hva han skal servere hvis han skal møte de andre «Farmen Kjendis»-deltakerne igjen.
Det har stormet rundt kjendisstylist og «Farmen Kjendis»-deltaker Erlend Elias Bragstad de siste dagene på grunn av en konflikt mellom han og meddeltaker Frank Løke. Konflikt eller ei - nå deler kjendisstylisten sine beste og verste matminner fra tiden på gården.
– Lungemos var det verste. Innmat, det funket ikke for meg - både fordi det er innmat og fordi det ikke smakte noe godt, sier «Farmen Kjendis»-deltakeren til Godt.
Innmat måtte de spise flere ganger under oppholdet på Farmen-gården, og heller ikke stekt lever stod høyt hos stylisten.
– Nei, stekt lever var ikke så veldig godt. Den hadde skikkelig jernsmak, og så har vi jo ikke noe krydder eller saus, forteller han.
Det beste fant han i drivhuset:
– Det var helt legendarisk å kunne plukke friske tomater og markjordbær, sier stylisten.
Ville servert bløtkake
På privaten er bollemelk favoritten. Dette er en dessertsuppe som serveres med små - du gjettet det - boller.
Hvis han får gjester, går det i ovnsbakte middager.
– Jeg er veldig glad i ovnsbakt kyllingfilet med rotgrønnsaker og masse krydder, sier Farmen-deltakeren.
På spørsmål om han kunne tenkt seg å invitere noen fra Farmen på middag, er svaret klokkeklart.
– Jeg kunne invitert alle på middag. Jeg har ikke problemer med noen, selv om Frank Løke legger opp krangling for å få oppmerksomhet. Han må bare styre på, jeg har ikke noe imot han, sier han.
– Hva ville du har servert ham, da?
– Lungemos. Haha, nei, jeg ville ha servert en høy og stor bløtkake med masse godt inni, for skal jeg møte dem igjen blir det fest, sier Farmen-deltakeren.
Publisert: 12.01.2018 kl. 15:39
Lag deg en gratis konto