Ukemeny for uke 14

31. mars 2023Aktuelt
LANGSOMT LAMMELÅR: Påskelammet har fått selskap av smuldret fetaost for en gresk vri.
LANGSOMT LAMMELÅR: Påskelammet har fått selskap av smuldret fetaost for en gresk vri.
Foto: Sara Johannessen Meek / VG

Med mange fridager i påsken er det tid for langtidsstekte retter, samt andre gode middager som samler venner og familie rundt bordet.

Hver uke setter vi sammen en ukemeny for å inspirere Godts lesere. Her har vi samlet hele ukens ukemeny for påskeuken i en enkel oversikt.

Lam hører med i påsken, og vil du prøve deg på en ny vri i år, kan vi varmt anbefale Lise Finckenhagens gresk-inspirerte lammelår med fetaost. I tillegg til enkle middager med gode smaker, finner du oppskrift på hjemmelaget burger som kan legges på grillen eller i stekepannen, alt ettersom hvordan været er der du er.

I den ostegratinerte blomkål-retten kan du bruke opp rester fra påskefrokostene som brødsmuler, ost og bacon.

God påske!

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Skal du handle inn drikke til påsken? Ikke glem å sjekke åpningstider på Vinmonopolet og ølsalget.

Publisert: 31.03.2023 kl. 14:38


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?