Det krydrede brennevinet
I dag er det akevittens dag.
Akevitt er full av krydderplanter og er godt som smakstilsetning også i mat; prøv å dampe blåskjellene i øl og akevitt eller server en deilig laskeforrett med akevittgelé. Hvis du fortsatt syns akevitten hører hjemme i glasset, kan vi kanskje by på en Fjellbekk?
Akevitt- og øldampede blåskjell
Dampede blåskjell smaker deilig – her med akevittkick!
Akevitt- og øldampede blåskjell. (Foto: Tore André Baardsen.)
Lakseterrine med rogn og akevittgelé
En stemningsskapende forrett som slett ikke er vanskelig å få til.
Lakseterrine med rogn og akevittgelé. (Foto: Trygve Indrelid.)
Fjellbekk
Fjellbekk er en frisk drink, som blant annet smaker godt etter et tungt måltid.
Fjellbekk. (Foto: Nufsaid.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Lag deg en gratis konto