I tynne skiver

13. november 2012Aktuelt
Litt utradisjonelt - carpaccio av elg med bringebær, kjørvel og kantareller. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Litt utradisjonelt - carpaccio av elg med bringebær, kjørvel og kantareller. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)

Carpaccio kan lages på så mangt – prøv en av disse seks oppskriftene.

De fleste av oss tenker vel på tynne skiver av oksekjøtt servert med ruccola, fine flak av parmesan, sitronsaft og olivenolje, når vi hører carpaccio. Men i dag brukes carpaccio om både kjøtt- og fiskeretter hvor kjøttet, eller fisken, serveres rå og skåret i tynne skiver.

Her får du oppskriften på helt tradisjonell oksecarpaccio, og om du vil prøve noe nytt har vi hentet ut en variant med kamskjell, en med elg, en kveitecarpaccio – og to dessertcarpaccioer, en med mango og en med ananas.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:32


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?