I tynne skiver
13. november 2012Aktuelt
Carpaccio kan lages på så mangt – prøv en av disse seks oppskriftene.
De fleste av oss tenker vel på tynne skiver av oksekjøtt servert med ruccola, fine flak av parmesan, sitronsaft og olivenolje, når vi hører carpaccio. Men i dag brukes carpaccio om både kjøtt- og fiskeretter hvor kjøttet, eller fisken, serveres rå og skåret i tynne skiver.
Her får du oppskriften på helt tradisjonell oksecarpaccio, og om du vil prøve noe nytt har vi hentet ut en variant med kamskjell, en med elg, en kveitecarpaccio – og to dessertcarpaccioer, en med mango og en med ananas.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:32
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny