Bruno Mars spanderer Thanksgiving-middag på 24 000 mennesker

GRAMMY-VINNER: Bruno Mars mottok prisen for beste album for sitt «24K Magic» under Grammy Awards i januar i år. Foto: Timothy A. Clary/AFP
GRAMMY-VINNER: Bruno Mars mottok prisen for beste album for sitt «24K Magic» under Grammy Awards i januar i år. Foto: Timothy A. Clary/AFP
Toini Thanem

Superstjernen markerer slutten på sin «24K Magic»-verdensturné med å donere 24K middager.

Den verdenskjente musikkartisten og plateprodusenten Bruno Mars (33) har vunnet en rekke Grammy-priser og toppet både internasjonale og norske hitlister. Nå har han også trolig vunnet tusenvis av hjerter i hjemstaten Hawaii.

Søndag annonserte nemlig «Uptown Funk»-sangeren at han vil donere tusenvis av Thanksgiving-middager den 22. november.

Det var Hawaii-avisen Honolulu Star-Advertiser som omtalte saken først.

Gjennom den veldedige stiftelsen Hawaii Community Foundation donerer Mars 24 000 middager til Frelsesarmeens Hawaii-avdeling, som årlig arrangerer et middagsprogram for å hjelpe de som trenger det på Thanksgiving.

Antall middager stjernen spanderer er neppe tilfeldig. I tillegg til å være en sjenerøs gest, er donasjonen også svært god PR for artisten, som både har en låt, et album og en turné med navnet «24K Magic».

Ifølge nyhetsbyrået AP er Thanksgiving-måltidene en markering av avslutningen på den massive verdensturneen, som har holdt på siden mars i fjor.

I helgen spilte han sine tre siste konserter, tre kvelder på rad, i delstatshovedstaden Honolulu.

Det er ikke første gangen Mars har delt på formuen sin.

Ifølge People donerte han i 2017 én million dollar, tilsvarende rundt 8,5 millioner norske kroner med dagens kurs, for å hjelpe mennesker som hadde blitt berørt av drikkevannsskandalen i Michigan.

Senere samme år skal han også ha hjulpet aspirerende musikere med å nå drømmene sine, ved å finansiere oppholdet deres på Grammy Camp – en musikkindustri-leir for unge studenter, ifølge Samaritan Magazine.

– Det er et privilegium for meg å være i stand til å hjelpe studenter med å nå deres musikalske drømmer, sa han da.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?