Lises innbakte fristelser: Pizzastjerne, chorizorull, innbakt taco og Nutella-calzone

19. februar 2016Aktuelt
FORVENTNINGSPAKKER: Med én grunndeig kan du trylle frem alt fra lekker pizzastjerne til innbakt taco. Foto: Sara Johannessen/VG
FORVENTNINGSPAKKER: Med én grunndeig kan du trylle frem alt fra lekker pizzastjerne til innbakt taco. Foto: Sara Johannessen/VG

Er det ikke en «ferievettregel» som heter: Det er ingen skam å forsyne seg to ganger?

Innbakt kan være så mangt. Felles for alle innbakte retter er at de bringer med seg forventninger om godt fyll. Denne gangen er utgangspunktet en «pizza-aktig» grunndeig som kan fylles med det meste, enten det er salt eller søtt.

Vinterferien nærmer seg for de fleste rundt omkring i landet. Familiekos, hyttehygge og forfriskende turer i gnistrende vakker vinternatur er nydelige ingredienser, og tilbake fra tur er det deilig å varme seg med noe godt og mettende som hele familien setter pris på.

Derfor er også dagens utvalg relativt barnevennlige. Innbakt taco, pizza-twist og mini-nutellacalzone ble i hvert fall tatt varmt i mot her i huset, og senere invitert både i matboksen og ut på tur. Min favoritt er brokkoli- og chorizorullen! Den bør nytes nystekt spør du meg.

God vinterferie!

Publisert: 19.02.2016 kl. 10:05
Oppdatert: 15.02.2017 kl. 15:58


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?