Nordafrikansk-spesial: Kyllinggryte med eksotisk tilbehør
Varm opp til våren med Lise Finckenhagens nordafrikansk-inspirerte og smaksrike retter.
I lengselen etter våren er det deilig å drømme seg bort til solskinn og varmere dager. Lyset er i ferd med å bli sterkere, fargene klarerer, sansene skjerpes for hver dag som går og energinivået er stigende.
For virkelig å få godfølelsen «varmer» jeg opp med retter som smaker av lysere tider ispedd en touch av fjerne himmelstrøk og nordafrikanske dufter. Krydder som spisskummen, koriander, safran og kanel blandet med granateplekjerner, stekte aubergineskiver, syltet sitron, hummus, mandler, couscous, frisk mynte, tørkede aprikoser og spicy harissa - setter fart på drømmene så vel som smaksløkene.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Finn frem ditt mest fargerike servise, rens et vakkert granateple og få solen til å skinne på tallerkenen.
Smil, det er snart vår!
Publisert: 01.04.2016 kl. 09:56
Oppdatert: 01.04.2016 kl. 10:14
Lag deg en gratis konto