Til hovedinnhold

Det beste jeg vet med Victoria Nadine

19. november 2021Aktuelt
ARTIST: Nylig var artist Victoria Nadine gjest i Christine Dancke sitt matprogram på «Musikkmat» på Matkanalen.
ARTIST: Nylig var artist Victoria Nadine gjest i Christine Dancke sitt matprogram på «Musikkmat» på Matkanalen.
Matkanalen
Åsa H. Aaberge
Åsa H. Aaberge
Journalist

Artist og låtskriver Victoria Nadine (21) har Sørlandschips på drømmeraideren, drikker en liter melk om dagen og kan ifølge seg selv ikke lage mat. Hun tror en person har delvis skylden i det.

I «Det beste jeg vet»-spalten snakker vi med matglade kjendiser, kokker og bloggere. Tidligere har vi snakket med blant annet programleder Bahare Viken, skuespiller Emilie Skolmen, og konditor-søstrene Åsta og Solveig Tufto.

Victoria Karlskås Andersen (21), bedre kjent under artistnavnet Victoria Nadine, slapp nylig sin første julesang. Nå gleder hun seg til kålrabistappe og pinnekjøtt.

– Hei! Hva driver du med for tiden?

– Jeg lager jo musikk da, det er for det meste det jeg gjør. Nylig slapp jeg min første julesingel, og så jobber jeg mye i studio med ny musikk.

– Over til mat. Hva er din favorittfrokost?

– Det er en frokost som pappa lager når jeg er hjemme. Skikkelig cowboy-frokost med tomatbønner, pølser og bacon.

– Til middag da?

– Oi, det er vanskelig. Jeg er veldig glad i pasta - all type pasta.

– Hva var det beste du visste som barn?

– Raspeballer. Det var det beste jeg visste før.

– Men ikke nå lenger?

– Jo, det er jo på en måte det, men det er kanskje ikke det beste jeg vet. Jeg er glad i det nå også, men før var det for meg BEST.

– Hva er din favorittdessert?

– Det må bli noe så enkelt som sjokolademousse.

– Kake da?

– Mamma sin eplekake. Men det er bare hennes for det er ikke som en vanlig eplekake.

– Hva er spesielt med den?

– Den er litt flytende. Den er ikke fast som en vanlig kake, mer nesten en fondant.

– Hva er det beste godteriet eller snacksen?

– Sørlandschips med crème fraîche, tror jeg.

– Som artist kan du ha en raider når du har konsert, hvilken mat eller drikke ville vært på din drømmeraider?

– Jeg ber aldri om noe. Men på min drømmeraider er det kanskje Sørlandschips da. Jeg klarer ikke å spise før konsert, jeg blir så nervøs.

– Hva spiser du etterpå?

– Etter en konsert kan jeg ofte få lyst på noe junk, som fries.

– Liker du å lage mat selv eller vil du helst slippe?

– Jeg klarer ikke å lage mat selv. Jeg er ikke noe god til det. Pappa er utdannet kokk så man skulle tro han hadde lært meg litt, men jeg har bare brukt det som en fordel at han har laget alt og så har jeg ikke gjort det selv. Så jeg er ikke så flink selv dessverre, det går mye i Fjordland.

– Så om du lager middag selv er det Fjordland?

– Ja, eller noe enkelt som tomatsuppe. Det går mest i tre ting: Fjorland-kjøttkaker, pitabrød med kylling og grønnsaker, eller kylling og pasta med pesto.

– Takeaway da?

– Jeg er veldig glad i all slags kinamat, det spiller ikke noen rolle hvor det er fra.

– Hva har du alltid i kjøleskapet?

– Melk! Jeg drikke kanskje en liter hver dag. Jeg skal gå og se om det er noe annet jeg alltid har der.

– Dårlig der også. Jeg har ingen ting. Eller jo, kanskje denne, den har jeg alltid, Mills bacon-leverpostei.

– Hva spiser du om du har en litt kjip dag og vil føle deg bedre?

– Pitabrød med aioli og kylling, det er jeg veldig glad i. Og en boks med is, helst Dream-is med brownie og karamell.

– Hva hører du på når du lager mat?

– Podkast, den med Herman og Mikkel.

– Ikke musikk?

– Nei, jeg hører mest på musikk når jeg går til og fra steder, eller er på bussen. Når jeg gjør ting liker jeg podkast fordi da føler jeg meg litt mindre alene, og at jeg har litt selskap.

– Synger du ikke litt for deg selv?

– Det gjør jeg, jo!

– Hva er din favorittsesong?

– Er det ikke samme hele tiden da? Nei, det er kanskje jul med kålrabistappe og pinnekjøtt. Vi spiser ribbe på julaften, men pinnekjøtt er mye bedre.

– Hva spiser du aldri?

– Det er en del jeg aldri spiser for å si det sånn. Men jeg spiser ikke blåskjell, kreps og den type sjømat. Det synes jeg er ekkelt. Det tror jeg at jeg har fra mamma, hun liker det heller ikke, så kanskje jeg bare ikke er vant til de smakene.

– Om du kunne spise middag med tre kjente personer, hvem som helst, døde eller levende, hvem inviterer du?

– Tom Hanks! Det måtte i alle fall blitt han. Og så Freddy Mercury og Michael Jackson.

Victoria Nadine er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert: 19.11.2021 kl. 12:50
Oppdatert: 30.11.2021 kl. 08:47


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?