Til hovedinnhold

Vis meg din taco, Caroline Berg Eriksen

6. november 2020Aktuelt
TOPPBLOGGER: Caroline Berg Eriksen er en av Norges største bloggere. Nylig startet hun treningskonseptet NetFit.
TOPPBLOGGER: Caroline Berg Eriksen er en av Norges største bloggere. Nylig startet hun treningskonseptet NetFit.
Foto: Thomas Andreassen
Åsa H. Aaberge
Åsa H. Aaberge
Journalist

Hjemme hos Caroline Berg Eriksen og familien blir det ikke ordentlig helg før tacoen står på bordet. Og særlig én ingrediens er uunnværlig.

I denne spalten snakker vi med matglade kjendiser og kokker om hele Norges fredagsfavoritt, om hvordan deres taco ser ut! Neste kvinne ut er blogger Caroline Berg Eriksen. Bruker hun posekrydder som stjernekokk Bent Stiansen, eller lar være som Reneé Fagerhøi?

Blogger Caroline Berg Eriksen, tidligere også kjent som «Fotballfrue», holder tacofredagen hellig. Det blir ikke helg før tacoen er servert og spist sammen med mannen Lars Kristian Eriksen og døtrene Nelia (6) Naia (4) ⁣⁣rundt middagsbordet hjemme.

– La oss starte tacospørsmålene: Tortilla eller skjell?

– Tortilla!

– Kjøtt eller vegetar?

– Vegetar.

– Hva erstatter du kjøttet med?

– Jeg bruker litt forskjellig, litt vegansk kjøttdeig eller «pulled Oumph» (kjøtterstatning – proteinkonsentrat av soyabønner journ.anm.).

– Hjemmelaget eller ferdig salsa?

– Ferdig.

– Hvilken salsa?

– Medium, og så pleier jeg å kjøpe Broken Taco sin saus, barbecue, ananas eller en spicy.

– Ferdigrevet ost eller rive ost selv?

– Ferdigrevet.

FREDAG: Berg Eriksen holder fredagstacoen ganske klassisk.
FREDAG: Berg Eriksen holder fredagstacoen ganske klassisk.
Foto: Privat

– Bruke 40 kroner på en pakke avokado selv om den ene sannsynligvis er brun inni, eller ikke?

– Jeg dropper veldig sjelden avokado. Kun om den er for hard, men da kjører vi rundt på butikkene til vi finner en myk nok – haha.

– Posekrydder eller hjemmelaget krydder?

– Litt blandet, men kjøper som oftest.

– Hva har du i om du lager selv?

– Jeg har en gammel oppskrift på bloggen som jeg bruker med blant annet chilipulver og spisskummen.

– Nachos på siden eller ikke?

– Jo, både på siden og oppi lefsa.

– Lettrømme eller seterrømme?

– Seterrømme.

– Hva drikker du til taco?

– Pepsi Max.

– Hvilken dag spiser dere taco hjemme?

– Alltid tacofredag! Det blir liksom ikke ordentlig fredag uten taco. Jentene elsker taco.

– Hva med litt mango?

– Nei, jeg føler folk har litt forskjellig i tacoen. Vi er mest opptatt av guacamolen hjemme hos oss,

– Og hva har du i guacamolen?

– Avokado, koriander, hvitløk, tomat, rødløk og lime, og honning. Og salt og pepper.

– Hvilken ingrediens klarer du deg ikke uten?

– Det må bli guacamole!

– Hva er det som er så bra med guacamole?

– Det bare løfter hele tacoen. Og man kan spise den med chips til på siden etterpå.

– Hva er den perfekte tacounderholdningen?

– Familien. Vi spiser alltid taco sammen.

– Beskriv din ultimate taco?

– Den må bestå av lefse, rømme, ost, vegetarkjøttdeig, chips og guacamole.

Publisert: 06.11.2020 kl. 09:43
Oppdatert: 04.01.2021 kl. 17:05


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?