Til hovedinnhold

Vis meg din taco, Agnete «Agnetesh» Husebye

ELSKER TACO: Agnete Husebye (24) har en travel høst foran seg som «Skal vi danse»-deltager. Men taco får hun alltid tid til.
ELSKER TACO: Agnete Husebye (24) har en travel høst foran seg som «Skal vi danse»-deltager. Men taco får hun alltid tid til.

Den «Skal vi danse»-aktuelle YouTube-dronningen Agnete Husebye (24) forteller om sin perfekte taco og avslører hvem hun helst vil på taco-date med.


I denne nye spalten snakker vi med matglade kjendiser og kokker om hele Norges fredagsfavoritt – tacoen, og får dem til å avsløre hvordan deres taco ser ut! Først ut er Youtuber Agnete Husebye – kanskje aller mest kjent om Agnetesh.

Husebye ble kåret til både årets influencer og årets Youtuber i 2019. I høst er det tango, quickstep og glitrende kjoler som står på plakaten for 24-åringen. Men taco får hun fremdeles tid til.

– Får du tid til å spise taco når du er med på «Skal vi danse»?

– Jeg bestilte det faktisk hjem en dag. Jeg har god tid til mitt vanlige liv, men det er jo vanskelig å tenke på andre ting enn dansing, men det er veldig gøy.

– Når du ikke er i danseboblen, pleier du å spise taco i helgene da?

– Jeg har ikke en fast dag, jeg spiser det litt når jeg føler for det. Men når det er fredag og jeg tenker på taco føler jeg at jeg passer inn i det norske samfunnet.

– La oss starte tacospørsmålene: Tortilla eller skjell?

– Alltid lompe! Det er mer praktisk, skjell knuser og du må spise restene med gaffel.

– Kjøttdeig eller veggis?

– Vegetar.

– Hva erstatter du kjøttdeigen med?

– Jeg tar sånn vegetardeig, bønner og tacokrydder. Mest fordi den vegetardeigen har lik konsistens som vanlig kjøttdeig og med krydder smaker det samme.

DANSE-AGNETE: Agnete Husebye svinger seg på «Skal vi Danse» i høst.
DANSE-AGNETE: Agnete Husebye svinger seg på «Skal vi Danse» i høst.

– Hjemmelaget eller ferdig salsa?

– Helst hjemmelaget, men jeg lager det ikke selv, så blir ofte ferdig.

– Ferdigrevet ost eller rive ost selv?

– Ferdigrevet, noe av kjedeligste som finnes er å rive ost, spør du meg.

– Bruke 45 kroner på avokado selv om den ene sannsynligvis er brun inni, eller ikke?

– Kjøpe, fordi guacamole er det beste i verden.

– Hva har du i guacamolen din?
– Avokado, litt salsa, hvitløk og salt og pepper.

– Posekrydder eller hjemmelaget krydder?

– Posekrydder, stoler ikke på meg selv nok til å drive å blande krydder, hehe.

– Nachos on the side eller ikke?

– Nachos, fordi det er digg. Særlig viss man har litt guacamole igjen og kan dyppe det i guacamolen som dessert.

– Lettrømme eller seterrømme?

– Lettrømme.

– Hva drikker du til taco?

– Oi det varierer. Ofte Cola Zero, eller en øl om jeg skal ut.

– Hvem vil du helst spise taco med?

– Kygo!

– Kjenner du han?

– Nei, men jeg skulle gjerne kjent han. Fordi jeg er litt forelsket i han. Han er flink og virker som en hyggelig fyr.

– Bare dere to?
– Bare oss to, som en date.

– Kanskje han leser dette og inviterer deg på date.

– Håper det.

– Hva med litt mango i tacoen, da?

– Nei! Det skjønner jeg ikke folk som har, jeg er glad i mango, men liker ikke søte ting i middagen. Heller som dessert.

– Hvilken ingrediens klarer du deg ikke uten?

– Det må være kjøtt- eller vegetardeig eller noe annet med tacokrydder, slik at det smaker taco.

– Hva er den perfekte tacounderholdningen?

– Oi, se på Gullrekka? Når jeg gjør det, da føler jeg meg norsk.

– Gjør du det faktisk eller er det bare noe du sier?

– Haha, sjelden, kanskje to ganger i året.

– Beskriv din ULTIMATE taco?

– Lefse, guacamole, vegetardeig, ost, krydder, salsa, rømme, agurk, cherrytomat, paprika, løk, salat, mais.

– Du fyller den tacolefsa?

– Haha. Den bli ganske full, eller alltid altfor full.

– Helt til sist, har du et taco-hack?

– Jeg er ganske vanlig. Det beste hacket mitt er å bruke vegetardeig om man vil kutte ned på kjøttet, det smaker akkurat det samme.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?