Tropisk smak

13. november 2012Aktuelt
Server svinefileten marinert med ingefær og ananas med kokt ris og grønn salat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)
Server svinefileten marinert med ingefær og ananas med kokt ris og grønn salat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)

Gul, søt og sunn - prøv en av disse oppskriftene med ananas.

Visste du at ved å strø litt salt på ananasen får du frem ekstra mye av den søte smaken av sol og sommer? Et godt tips dersom du velger å servere ananasen slik den er.

Hvis du vil gjøre noe ekstra ut av tropefrukten, er ananas veldig godt til svinefilet - marinert med ananas og ingefær blir det lyse, magre kjøttet litt ekstra eksotisk. Ananas er også godt i en smoothie sammen med mango og banan. Eller marinert med chili og honning og servert med vaniljeis.

Du kan også prøve å lage eplepannekaker med kanel og valnøtter og servere med stekt ananas. Eller ha ananas på en helt vegetarisk pizza sammen med tofu, sopp og mozzarella. Og smørbrødet blir litt ekstra spennende om du har på kokt skinke med chilistekt ananas.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:21


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?