Til hovedinnhold

Åtte middager med kyllingfilet

13. november 2012Aktuelt
Smakfull og fargerik middag med kyllingfilet fylt med ost og krydder. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)
Smakfull og fargerik middag med kyllingfilet fylt med ost og krydder. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)

Prøv en av disse oppskriftene på kyllingfilet, enkel og god middagsmat.

Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner. Her har vi funnet frem litt forskjellige oppskrifter med kyllingfilet, så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.

Imponér venner og familie med fylt kyllingfilet med lune grønnsaker og rømmedressing med urter. Du kan også prøve en kinesiskinspirert wok, med kylling, knasende gode grønnsaker og eggnudler. Servér vårens asparges til kyllingfilet bakt i folie med en deilig smør- og urteblanding. Frikassé er raskt å lage, og kan kanskje bli ungenes nye favorittmiddag?

Kylling gjør seg også godt i suppe, og koriander gjør seg godt til kylling - prøv en kyllingsuppe med koriander. Stek gjerne kyllingfileten med brie og bacon og server med pasta med pesto, og du får en helt annerledes pastamiddag. Med ratatouille får du i deg et mangfold av grønnsaker, og det blir smakfullt og fargerikt til den lyse, fine kyllingkjøttet. Kombiner gjerne Vesten og Østen ved å fylle kyllingfileten med ost og bacon og servere den med en karri- og kokossaus.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:25


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?