Tre laksemiddager du lager på 15 minutter
Dårlig tid, sa du? Velg laks til middag, da vel. Sunnere fast-food får du ikke!
Men er du en av dem som lar fileten få to minutter ekstra for å være på den sikre siden, så slutt med det. Laks bør alltid ha en «rosa» kjerne. Husk også at fiskekjøttet trekker videre når fisken har kommet ut av ovnen eller opp fra pannen.
Og så er det jo langt enklere å gi fisken litt mere varme enn å få en tørrstekt filet saftig igjen.
Prøv en litt spicy ovnsbakt tandoori-laks på nanbrød, toppet med mangochutney og yoghurt. Eller hva med den skinnstekte varianten servert med urtemajones?
Laksen er dessuten aldeles nydelig servert rå i tynne skiver med en frisk soyadressing, så raskt, så enkelt og så utrolig godt. Men glem for all del ikke at utgangspunktet alltid må være en råvare av topp kvalitet.
Her får du tre lakseretter som du kan klare å trylle frem på et drøyt kvarter.
Hva er din beste lakserett? Vis oss ditt bilde på Instagram på #godtno, og vi reposter de beste bildene eller plukker dem ut til forsiden vår.
Publisert: 28.03.2014 kl. 07:54
Oppdatert: 05.04.2016 kl. 12:39
Lag deg en gratis konto