Ta pannekaka

13. november 2012Aktuelt
Prøv pannekaker fylt med krydret kylling, bønner og løk til middag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)
Prøv pannekaker fylt med krydret kylling, bønner og løk til middag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)

Det kan være skikkelig middag i pannekaker – prøv en av disse seks oppskriftene på middagspannekaker.

Pannekaker er ikke bare søte. De kan fylles med sopp eller krydret kyllingkjøttdeig og spille hovedrolle ved middagsbordet. Prøv en av disse seks oppskriftene på grovere, salte pannekaker.

Pannekaker fylt med krydret kylling, løk, paprika og bønner minner litt om tacomiddagen og kan gjerne serveres med guacamole ved siden av. Hvis du lager litt grovere pannekaker med fullkornhvete passer det ypperlig å fylle dem med soppstuing og gratinere dem i ovnen.

En spennende variant lager du om du har urter i pannekakerøren og fyller dem med fenalår, en skikkelig norsk pannekakevariant. Laks kan også brukes som fyll i pannekakene, sunn, kjap og god hverdagsmat.

En morsom vri på kålrullettene lage du om du fyller pannekaker med kål og pølser, og gratinerer dem med ost til slutt. Du kan også lage fylte pannekaker på restene etter pastamiddagen, kjøttdeig med tomatsaus er deilig fyll i grovere pannekaker.

God middag!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:32


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?