Til hovedinnhold

Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
Spania byr på mange fristelser - her finner du oppskrift på paella, lammespyd og bakt torsk. (Foto: Trygve Indrelid/Yngve Ekern/Terje Visnes.)
Spania byr på mange fristelser - her finner du oppskrift på paella, lammespyd og bakt torsk. (Foto: Trygve Indrelid/Yngve Ekern/Terje Visnes.)

Vi tar en spansk en denne helgen og byr på paella, manchegopanerte lammespyd og torsk bakt i spansk salsa.

Paella

Alle har sin måte å lage paella på, og alle oppskrifter må justeres i forhold til størrelsen på pannen og hvilken varmekilde man bruker. Her finner du Yngve Ekerns variant.

Paella.
Paella.

Paella. (Foto: Trygve Indrelid.)

Manchegopanerte lammespyd

Her får en eksklusiv lammefilet en smak av det spanske - servert på en mettende linsestuing.

Manchegopanerte lammespyd. (Foto: Yngve Ekern.)

Bakt torsk i spansk salsa

Server gjerne med potetstappe og en frisk salat.

Bakt torsk i spansk salsa. (Foto: Terje Visnes.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?