Til hovedinnhold

Snacks du kan kose deg med til «Game of Thrones»-premieren

15. april 2019Aktuelt
HVA SKJER?: Det vet vi ikke før siste episode 19. mai. I mellomtiden kan vi snackse på både popkorn og kjøttpai – som du finner oppskrift på lenger ned i saken. Foto: Helen Sloan/HBO
HVA SKJER?: Det vet vi ikke før siste episode 19. mai. I mellomtiden kan vi snackse på både popkorn og kjøttpai – som du finner oppskrift på lenger ned i saken. Foto: Helen Sloan/HBO

Enten du har lyst på klassisk kosemat, eller en skikkelig «Game of Thrones»-inspirert kjøttpai, har vi oppskriftene du trenger.

Etter en veldig lang ventetid, ble første episode av aller siste sesong av «Game of Thrones» sluppet på HBO i natt.

Det har vært en enorm interesse for serien, noe som blant annet har ført til spin off-produkter som «Game of Thrones»-vin, «Game of Thrones»-whisky, og en «White Walker»-variant av whisky-merket Johnnie Walker, ifølge Fortune.

Hvis du har spart sesongpremieren til i ettermiddag (eller ikke fikk sett den før jobb siden HBO Nordic var nede), har vi samlet en rekke forslag til snacks du kan kose deg med mens du spent følger med på hva som kommer til å skje med the white walkers og alles favoritthelter – og antihelter.

Noen av rettene er enkle, raske og klassiske for filmkvelder. For de mer hardbarka fansene, kan det kanskje friste med en real «hot pie» med storfekjøtt og bacon, eller Sansas uttalte favoritt – sitronkaker (eller kjeks, da).

Hvis du for øvrig er redd for å få med deg spoilers på nett i løpet av dagen(e), kan du sjekke ut Tek.nos guide for å unngå «GoT»-avsløringer her.

Kjøttpai

Sitronkaker

Langpannepizza

Nachos

Popkorn

Publisert: 15.04.2019 kl. 14:27


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?