Til hovedinnhold

Gøy med tulipantoast

VÅRLIG FROKOST: Tulipaner på toast signert matkunstner Ida Skivenes alias IdaFrosk. Foto: Ida Skivenes.
VÅRLIG FROKOST: Tulipaner på toast signert matkunstner Ida Skivenes alias IdaFrosk. Foto: Ida Skivenes.

Matkunstner IdaFrosk gir deg våren på en skive.


Våren kommer som en deilig fetaost- og reddikskive i år, ifølge Instagramkunstner og matentusiast Ida Skivenes.

Hver lørdag leverer hun ukentlige bidrag til Godt.no for å inspirere deg til å lage spennende og morsomme helgefrokoster.

Matkunstner: Ida Skivenes (29) er for tiden best kjent som Idafrosk på Instagram der hun har 100,000 følgere. Hennes kreative frokoster har blitt verdenskjente gjennom dekning i blant annet britiske Daily Mail, tyske BILD Zeitung, amerikanske Buzzfeed, sør-afrikanske Mail & Guardian og intervju på BBC Breakfast TV. Foto: Ida Skivenes
Matkunstner: Ida Skivenes (29) er for tiden best kjent som Idafrosk på Instagram der hun har 100,000 følgere. Hennes kreative frokoster har blitt verdenskjente gjennom dekning i blant annet britiske Daily Mail, tyske BILD Zeitung, amerikanske Buzzfeed, sør-afrikanske Mail & Guardian og intervju på BBC Breakfast TV. Foto: Ida Skivenes

Noe

For å lage vakre tulipaner på toast trenger du følgende ingredienser (1 person):

1 brødskive

2 ss fetaost

3 reddiker

3 sukkererter

Steg 1: Rist en brødskive og smør godt på med fetaost. Finn frem sukkererter og reddiker. Foto: Ida Skivenes
Steg 1: Rist en brødskive og smør godt på med fetaost. Finn frem sukkererter og reddiker. Foto: Ida Skivenes
Steg 2: Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som «blader» og kutt midtdelen i strimler som «stilk».Foto: Ida Skivenes
Steg 2: Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som «blader» og kutt midtdelen i strimler som «stilk».Foto: Ida Skivenes
Steg 3: Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Noe som smaker ekstra godt til, men som kanskje ikke ser like bra ut, er litt balsamicodressing på topp. Foto: Ida Skivenes
Steg 3: Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Noe som smaker ekstra godt til, men som kanskje ikke ser like bra ut, er litt balsamicodressing på topp. Foto: Ida Skivenes
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?