Sauser på smør og sitron

Server fyldig crème fraîche- og smør saus til deilig, bittersøte, hvite asparges – og salt spekeskinke. Foto: HL Photo/NTB Scanpix.
Server fyldig crème fraîche- og smør saus til deilig, bittersøte, hvite asparges – og salt spekeskinke. Foto: HL Photo/NTB Scanpix.
Pia Cecilie Vabro

Perfekt tilbehør til rosa fisk og hvit asparges.

Kombinasjonen smør og sitron gir en fyldig, aromatisk, frisk og litt syrlig saus.

Perfekt til rosa fisk som ørret og ishavsrøye. Og til hvite, bittersøte asparges.

Lag en beurre blanc og server til ishavsrøyefileter sammen med nypoteter og spinat. Eller server ørreten med sitron- og smørsaus og ris eller poteter.

Hvit asparges er godt med spekeskinke og en saus med smør og crème fraîche.

Laks og asparges kan også gjerne serveres sammen - med sprø skinke og en litt enklere smørsaus.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?