Kalde supper

13. november 2012Aktuelt
Kald, grønn ertesuppe serveres med sprøstekt spekeskinke, pisket rømme og hjemmebakte grissini. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Margaret De Lange.)
Kald, grønn ertesuppe serveres med sprøstekt spekeskinke, pisket rømme og hjemmebakte grissini. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Margaret De Lange.)

Suppe kan serveres kaldt – og til og med til dessert.

Kalde supper kan være godt på vårlige dager eller når du bare har lyst på noe litt lett til middag.

Her finner du oppskrifter på kalde supper laget på tomater, avokado og erter. Vil du by på noe ekstra ved siden av, kan du prøve deg på deilig, sprø grissini.

Jordbær gjør seg også godt i suppeform, alene eller i selskap med rabarbra. Under finner du oppskrift på jordbærsuppe og rabarbra- og jordbærsuppe – begge suppene smaker ekstra godt toppet med vaniljeis.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:23


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?