Slik koker du din egen kraft
13. november 2012Aktuelt
Trygve Indrelid
Egenkokt kraft setter spiss på både sauser og supper, her får du basisoppskriftene.
Det kan ta litt tid å koke egen kraft, men det er verdt det – hjemmelaget kraft hever smaken på måltidet. Kok mye kraft av gangen, og frys ned i passelige porsjoner, så har du til mange gode middager fremover.
Du kan koke kraft på både fisk, skalldyr, fjærkre, grønnsaker og storfe - og fryse den ned og bruke den slik at du har den ypperlige basen for den sausen eller suppen du ønsker å lage.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:45
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny