Til hovedinnhold

Slik koker du din egen kraft

13. november 2012Aktuelt
Kok din egen kraft - perfekt til bruk i supper og sauser. (Foto: Trygve Indrelid.)
Kok din egen kraft - perfekt til bruk i supper og sauser. (Foto: Trygve Indrelid.)
Trygve Indrelid

Egenkokt kraft setter spiss på både sauser og supper, her får du basisoppskriftene.

Det kan ta litt tid å koke egen kraft, men det er verdt det – hjemmelaget kraft hever smaken på måltidet. Kok mye kraft av gangen, og frys ned i passelige porsjoner, så har du til mange gode middager fremover.

Du kan koke kraft på både fisk, skalldyr, fjærkre, grønnsaker og storfe - og fryse den ned og bruke den slik at du har den ypperlige basen for den sausen eller suppen du ønsker å lage.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:45


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?