Tre gode middagsretter med minimal innsats
Alt i en gryte - eller et fat - er den perfekte løsningen når du har liten plass, mangler kasseroller eller rett og slett bare vil gjøre det litt enkelt.
Jeg tipper det finnes mange tilhengere av rustikk og raus mat. Mat som hverken krever store krumspring fra kokken eller et velutstyrt kjøkken. Prinsippet er at mange gode smaker får koke sammen til noe enda bedre. Servert fra en pen gryte eller en ildfast form rett på bordet kan det nesten ikke gjøres enklere. Oppvask sparer du også.
Noe av det mest trendy innen denne kategorien er «one pot pasta». Altså, du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta, og lar det koke til pastaen er kokt og væsken redusert. Om en italiener godkjenner fremgangsmåten er jeg litt usikker på. Men jeg testet den ut med en av mine hverdagsfavoritter, og kunne glede meg over god pasta og mindre oppvask.
Ukens motto er derfor: Glad og mett med alt i ett!
Publisert: 25.01.2016 kl. 13:13
Lag deg en gratis konto