Høstlige herligheter

Server meriankrydrede kyllinglår med ovnsstekte poteter og mais. (Foto: Doris Heinrichs/NTB Scanpix.)
Server meriankrydrede kyllinglår med ovnsstekte poteter og mais. (Foto: Doris Heinrichs/NTB Scanpix.)
Pia Cecilie Vabro

Helstekt og ovnsbakt hører høsten til.

Ber du til selskap i høsten kan du servere ovnsbakte kyllinglår med merian eller en hel stekt kylling med hint av lavendel.

Kastanjer hører også høsten til, og selv om vi ikke spiser så mye av det her i Norge, kan vi gjerne prøve oss på en forrett med salt pancetta og søte, stekte kastanjer.

Lam er selvsagt også noe av det beste du kan servere nå om høsten - gjør det litt utradisjonelt med Gorgonzola, bakte tomater og løk.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?