Slik lager du et skikkelig påskemåltid

13. november 2012Aktuelt
Deilig ravioli servert med sprøstekt fenalår og bløtkokt egg. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Morten Bryn.
Deilig ravioli servert med sprøstekt fenalår og bløtkokt egg. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Morten Bryn.

Disse middagene får deg i påskestemning.

Før vi tar frem lammelåret til påskeaften, har vi funnet frem noen andre oppskrifter som kan hjelpe til å skape god stemning rundt middagsbordet, uansett om du er på fjellet, ved sjøen eller i byen denne påsken.

Prøv en saftig innbakt svinefilet med soltørkede tomater og basilikum; helstekt indrefilet av svin er perfekt nå hele storfamilen er samlet rundt middagsbordet. Eller hva med en gryte med svinekjøtt, det er enkel og kjapp middagsmat som gjør at man kan nyte sol og snø ute istedenfor å tilbringe dagen på kjøkkenet.

Appelsiner hører med til påsken, hva med å lage middag på dem i en appelsinfylt kylling med rødløk og koriander. Egg er like påskete som appelsinen, og trenger ikke bare serveres til frokost, lag ravioli og server med bløtkokte egg og sprøstekt fenalår.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:48


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?